Despre Noi

Trasăm liniile energetice pentru un viitor verde în România

Lucrăm de peste 10 ani în industria energiei și suntem unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții complete de sisteme fotovoltaice din România. Începând cu anul 2022, compania a trecut printr-o schimbare majoră.

Brandul Tehnomir s-a transformat în ENSYS și ne propunem să furnizăm soluții și echipamente pentru mii de români în fiecare an.

Cu susținerea ROCA Investments, acționar în compania noastră începând cu acest an, ne propunem să devenim jucători emblematici în industria de energie verde din România și din străinătate. Suntem pregătiți să fim alături de consumatorii casnici și industriali să facă tranzitul către energia sustenabilă și să ne aliniem cu obiectivele “Pactului Verde European”, care vizează dezvoltarea unui ecosistem durabil și fără exploatarea resurselor.

Povestea noastră a început la Oradea și continuă de câțiva ani să se răspândească în toată țara. De-a lungul timpului, am contribuit la dezvoltarea celor mai mari proiecte de energie verde din România, concentrându-ne atenția în special pe zona industrială. Mai târziu, o dată cu alocarea masivă de fonduri nerambursabile prin programe guvernamentale, am reușit să implementăm cu succes peste 1000  de sisteme fotovoltaice în 18 orașe din România.

 

 

Linie de servicii de top.

Consultanță și soluții customizate

Opțiuni de finanțare și documentare

Garanția contractelor și supervizare

Execuție si manoperă la standarde ridicate

arrow

Viziunea Noastra

Viziunea noastră este să dezvoltăm comunități care folosesc energia verde ca sursă principală de energie. Suntem dornici să ajutăm oamenii să înțeleagă importanța utilizării energiei regenerabile pentru natură și pentru viitorul copiilor noștri.

arrow

1 / 2

Energie sustenabilă pentru casa visurilor tale.

Program deschis până la 23 Aprilie
  1. Institutiile publice eligibile vor fi selectate la fiecare final de trimestru.
  2. Consumul de energie poate fi imbunatatit pana la 12%.

Intrebări frecvente

Care este durata minimă și maximă de implementare a proiectului? +
Durata de implementare a proiectului poate varia în funcție de numărul de panouri instalate sau de starea vremii. Lucrăm doar cu profesioniști, astfel că nu facem deranj și nu executăm lucrări cu scopul de a lungi durata de implementare.
Pot beneficia de o reducere pentru implementarea unui proiect? +
Îți recomandăm să urmărești activitatea companiei în mediul online deoarece la intervale de timp oferim coduri de reducere atractive! În general, astfel de coduri sunt transmise prin email.
Există o linie de credit pe care băncile o vor oferi unui client rezidențial? +
Costurile pentru implementarea unui proiect cu sisteme de energie sustenabilă pot fi suportate prin accesarea unei linii de credit pentru nevoi personale.
Există o plată inițială pentru a-mi furniza produsele? +
Da, există o plată care trebuie suportată de către client, care depinde de complexitatea proiectului de implementat.